HomeProjectenHegebeintum
Projecten

Hegebeintum: kennis- en informatiecentrum van de hoogste terp van Nederland.

Achtergrond

Sinds een aantal jaren is Hofmeijer en Dekker klant bij ZWF en hebben we een aantal projecten voor ze mogen uitvoeren, waaronder Museum Joure. Afgelopen jaar kwamen ze met een heel uitgebreide aanvraag voor het nieuwe kennis- en informatiecentrum van de hoogste terp van Nederland, Hegebeintum.

Fotografie door: Erikjan Koopmans

Oplossing

De aanvraag was uitgebreid, van het printen van series informatiepanelen tot het aanbrengen van UV werende folies voor het beschermen van de museumstukken. Een aanvraag waar veel expertises om de hoek kwamen kijken.

Het nieuwe kennis- en informatiecentrum mag nu dan ook eindelijk open voor bezoekers. In het centrum wordt de bezoeker rond geleid langs verschillende ruimtes waarin je wordt geïnformeerd op het gebied van archeologische exposites over terpen, de grafcultuur in de terpentijd, de verschillende kerken en tevens een meterslange grondboring van de terp zelf. 

Resultaat

ZWF heeft samen met Hofmeijer en Dekker de informatiepanelen geprint en gemonteerd. Tevens zijn er drie grote draaibare lichtbakpanelen gemaakt met prachtige portretten. Ook moesten de museumstukken beschermd worden door UV werende folies die aangebracht zijn op de ramen en is de naamaanduiding op het pand aangebracht. De meest bijzondere onderdeel dat ZWF gemaakt heeft is de grondboring. De gehele achterwand is voorzien van een lange print, waarop verschillende informatiepanelen zijn geplaatst. Een mooie uitdaging!

Het centrum is echt een bezoek waard, je wordt op een prachtige manier geïnformeerd over deze bijzondere terp! Uiteraard danken wij Hofmeijer en Dekker voor de mooie opdracht en zijn we samen trots op het geleverde resultaat.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >