HomeProjectenIt Soal
Projecten

De restyling van het logo en creatie van de nieuwe huisstijl van it Soal.

Achtergrond

Aquaresort It Soal ligt pal aan de Friese kust van het IJsselmeer bij Workum. Het strand is, door het ondiepe water, bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Tevens is het de ideale plek voor het uitoefenen van diverse watersporten, waaronder wind- en kitesurfen.

It Soal was toe aan een restyle van hun logo en huisstijl en kwamen daarvoor bij ons met de opdracht om het logo zo te maken dat het ook toepasbaar is voor de andere parken die tot de Monda groep behoren. De verschillende vakantieparken bieden o.a. watersport, bos, natuur en kamperen.

Oplossing

Deze elementen waren grotendeels ook al aanwezig in het bestaande logo, vandaar dat er gekozen is voor een restyle. We hebben frissere kleuren toegepast en hebben gekozen voor een speels lettertype (vakantiepark) om de gezinnen aan te spreken en een tijdloos en rustig lettertype (It Soal) om de oudere doelgroep aan te spreken.

Resultaat

Na goedkeuring van het logo hebben we de restyle ook doorgevoerd in de verdere huisstijl. Het drukwerk hebben we allemaal in dezelfde stijl opgemaakt, zodat daar een eenheid in ontstaat. We hebben onder andere het briefpapier, enveloppen, mappen en prijslijsten geleverd.

Ook de bewegwijzering en de reclame op het resort zelf hebben we aangepast, waaronder borden en vlaggen. Daarnaast hebben we de restyle ook doorgevoerd op de logo’s van een deel van de andere parken.