HomeProjectenIt Soal
Projecten

De restyling van het logo en creatie van de nieuwe huisstijl van it Soal.

Achtergrond

Aquaresort It Soal ligt pal aan de Friese kust van het IJsselmeer bij Workum. Het strand is, door het ondiepe water, bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Tevens is het de ideale plek voor het uitoefenen van diverse watersporten, waaronder wind- en kitesurfen.

It Soal was toe aan een restyle van hun logo en huisstijl en kwamen daarvoor bij ons met de opdracht om het logo zo te maken dat het ook toepasbaar is voor de andere parken die tot de Monda groep behoren. De verschillende vakantieparken bieden o.a. watersport, bos, natuur en kamperen.

Oplossing

Deze elementen waren grotendeels ook al aanwezig in het bestaande logo, vandaar dat er gekozen is voor een restyle. We hebben frissere kleuren toegepast en hebben gekozen voor een speels lettertype (vakantiepark) om de gezinnen aan te spreken en een tijdloos en rustig lettertype (It Soal) om de oudere doelgroep aan te spreken.

Resultaat

Na goedkeuring van het logo hebben we de restyle ook doorgevoerd in de verdere huisstijl. Het drukwerk hebben we allemaal in dezelfde stijl opgemaakt, zodat daar een eenheid in ontstaat. We hebben onder andere het briefpapier, enveloppen, mappen en prijslijsten geleverd.

Ook de bewegwijzering en de reclame op het resort zelf hebben we aangepast, waaronder borden en vlaggen. Daarnaast hebben we de restyle ook doorgevoerd op de logo’s van een deel van de andere parken.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >