HomeProjectenKazematten
Projecten

Printen voor de Kazematten

Achtergrond

Het Kazematten museum is te vinden op de afsluitdijk nabij Kornwerderzand. Het is de plek waar in de oorlog in de meidagen van 1940 het Duitse Blitzkrieg vastliep. Een heel klein leger Nederlandse soldaten (225) wisten ongeveer 17.000 Duitsers tegen te houden. Een verhaal om trots op te zijn. De Kazematten zijn gemaakt ter bescherming van Vesting Holland.

Het publiek kan al vele jaren het kazematten museum bezoeken. Het museum heeft samen met interieur architect Rein Feenstra verschillende kazematten opnieuw ingericht. Verschillende interactieve verassingen zijn doorgevoerd samen met een duidelijke verhaallijn geprint op panelen, die wij mochten printen op verschillende ondergronden.

Wat is er geleverd?

In het museum is veel gewerkt met licht. De prints in de kazematten zijn vaak geprint op opaalplaat, een lichtbakpaneel. Het lichtbakpaneel is rechtstreeks FineArt geprint in backlit profiel (extra inkt voor lichtbakken). Hierdoor zijn de prints goed leesbaar. Naast de lichtbakprints zijn er diverse prints gemaakt voor het buitenterrein, zoals borden voor de routing of andere aanduiding borden. Tevens zijn er diverse behangprints geleverd en ook gemonteerd.

Resultaat

De eerste serie Kazematten zijn aan de hand van Rein Feenstra opnieuw ingericht en klaar gemaakt. Er zullen dit jaar en volgend jaar nog een aantal Kazematten opnieuw ingericht worden. Daarnaast zal het eenvoudiger worden om het museum vanaf de afsluitdijk te bereiken. Het museum is elk jaar een bezoekje waard, elk jaar zijn er nieuwe ingerichte kazematten. Een bezoek aan het museum is een avontuur op zich voor jong en oud, wij zijn blij hiervoor te mogen printen en leveren.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >