HomeProjectenK&M Yachtbuilders
Projecten

Aan ZWF de taak om het pand zowel binnen als buiten een flinke opknapbeurt te geven.

Achtergrond

Op 26 september 2020 had onze klant K&M Yachtbuilders een open dag gepland. Aan ZWF de taak om het pand voor die tijd aan zowel de binnen- als de buitenkant een flinke opknapbeurt te geven.

Stramien

De eerste stap was om in beeld te brengen wat er nodig was om het pand een frisse uitstraling te geven. Daarna hebben we een stramien ontworpen waarbinnen wij de verschillende benodigde uitingen hebben opgemaakt. Een belangrijk gegeven was dat er een balans moest zijn tussen sfeerfoto’s in combinatie met de huisstijl en het logo.

Buitenzijde

Als eerste hebben we voor de buitenzijde nieuwe dibond platen met daarop een mooie full color print gemaakt. Deze zijn over de bestaande, verweerde panelen gemonteerd. Ook hebben we een hek afgedekt door middel van een buizenframe met doek.


De ramen van de vele garagedeuren waren ook niet meer zo mooi, dus hebben we de onderste ramen voorzien van gezandstraalde folie. Deze folie hebben we voorzien van full color prints in dezelfde stijl en kleur als de rest. De losse A4tjes die her en der hingen, zijn vervangen door nette, overzichtelijke stickers.

Binnenzijde

Ook binnen in het pand hebben wij de nodige veranderingen doorgevoerd. Zo hebben de vele deuren allemaal dezelfde blauwe kleur gekregen en maken icoontjes duidelijk wat er zich achter de deur bevindt. 

Eindresultaat

Samen met een nieuw entreebord en nieuwe banieren heeft bovenstaande ervoor gezorgd dat het pand een nieuwe, frisse uitstraling heeft gekregen, dat weer vele jaren mee kan!

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >