HomeProjectenK&M Yachtbuilders
Projecten

Aan ZWF de taak om het pand zowel binnen als buiten een flinke opknapbeurt te geven.

Achtergrond

Op 26 september 2020 had onze klant K&M Yachtbuilders een open dag gepland. Aan ZWF de taak om het pand voor die tijd aan zowel de binnen- als de buitenkant een flinke opknapbeurt te geven.

Stramien

De eerste stap was om in beeld te brengen wat er nodig was om het pand een frisse uitstraling te geven. Daarna hebben we een stramien ontworpen waarbinnen wij de verschillende benodigde uitingen hebben opgemaakt. Een belangrijk gegeven was dat er een balans moest zijn tussen sfeerfoto’s in combinatie met de huisstijl en het logo.

Buitenzijde

Als eerste hebben we voor de buitenzijde nieuwe dibond platen met daarop een mooie full color print gemaakt. Deze zijn over de bestaande, verweerde panelen gemonteerd. Ook hebben we een hek afgedekt door middel van een buizenframe met doek.


De ramen van de vele garagedeuren waren ook niet meer zo mooi, dus hebben we de onderste ramen voorzien van gezandstraalde folie. Deze folie hebben we voorzien van full color prints in dezelfde stijl en kleur als de rest. De losse A4tjes die her en der hingen, zijn vervangen door nette, overzichtelijke stickers.

Binnenzijde

Ook binnen in het pand hebben wij de nodige veranderingen doorgevoerd. Zo hebben de vele deuren allemaal dezelfde blauwe kleur gekregen en maken icoontjes duidelijk wat er zich achter de deur bevindt. 

Eindresultaat

Samen met een nieuw entreebord en nieuwe banieren heeft bovenstaande ervoor gezorgd dat het pand een nieuwe, frisse uitstraling heeft gekregen, dat weer vele jaren mee kan!