HomeProjectenSportcentrum de Rolpeal
Projecten

Sportcentrum de Rolpeal: 'Een bekend begrip in Workum en omstreken'

Achtergrond

Sportcentrum de Rolpeal is van oudsher een bekend begrip in Workum en omstreken. Binnen de 'oude' Rolpeal was het zwembad en de sporthal gevestigd. Het zwembad was gedateerd en aan vernieuwing toe, zo ook de sporthal.

Er moest ergens nieuw gebouwd worden, maar waar? De discussie van met name het nieuwe zwembad heeft jaren geduurd en steeds niet tot het gewenste resultaat geleid. Na een burgerinitiatief en een flinke handtekeningenactie voor behoud van de Rolpeal op bijna dezelfde locatie, kwam er schot in de zaak. De plannen werden gemaakt en er werd na lange onzekerheid gestart met de bouw.

De 'Nije Rolpeal' is uiteindelijk een nog centralere rol gaan spelen in de Workumer gemeenschap en heeft naast een hyper modern zwembad en sporthal, ook de voetbalvereniging geheel geïntegreerd met een prachtige plek met uitzicht op de voetbalvelden.

Wat is er geleverd

Voor de aankleding van de nieuwe Rolpeal is ZWF benaderd door de marketing en communicatie commissie om mee te denken in de aankleding. De vormgeving van het logo is verzorgd door Johan Bouwhuis.

Met Johan, Patrick, Esther en Wesly is een mooie samenwerking ontstaan voor de verdere invulling van de diverse reclamebenodigdheden. De eerste in het oog springende reclame-uiting is de gevelreclame. Deze pronkt aan de voorzijde van het imposante gebouw. Daarnaast moet de bezoeker ook weten waar men moet zijn aan de hand van een logische routing. De routing werd helder in beelden aangedragen, ZWF heeft geadviseerd welk materiaal te gebruiken.

De vormen van het logo komen in de routing overal terug, samen met de huisstijl kleuren. Er zijn diverse deurstickers, freesletters van forex, raamfolies en vlaggen geleverd. 

Als afsluiting van dit project mocht ZWF ook meedenken met de opening van de Rolpeal. Hiervoor zijn onder andere beachflags en vlaggenlijnen geproduceerd en geleverd. 

Resultaat

ZWF heeft zijn oorsprong in Workum liggen en we zijn dan ook blij met deze fijne samenwerking. Daarnaast zijn we trots op het uiteindelijke resultaat en danken de commissie voor het gestelde vertrouwen voor alle opdrachten.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >