HomeProjectenStorage spot
Projecten

Storage spot: We hebben een logo bedacht passend bij de doelgroep en doorgevoerd op en rondom het pand.

Achtergrond

Voor een nieuwe bedrijf in Leeuwarden, genaamd Storage spot is ons gevraagd mee te denken een passend logo te maken en dit ook tot uiting te laten komen in hun sign behoeftes. We hebben een logo bedacht passend bij de doelgroep. Dit logo is doorgevoerd op en rondom het pand in Leeuwarden.

Oplossing

De doelgroep voor storage spot is een klant die op zoek is naar ruimte om zijn spullen op te slaan. Dit alles tegen een echt betaalbaar en concurrerend tarief. Een toegankelijk bedrijf zonder waar gemak en prijs goed zijn gecombineerd. Het logo is een duidelijke verwijzing naar de "spot" waar je moet zijn. Helder kleurgebruik, dat opvalt! Het logo is vervolgens op de gevel geplaatst met een strakke daklijn.

Resultaat

Het pand staat er nu opvallend op en wordt verder rondom het pand aangekleed met bouwhekdoeken, aanduiding- en reglementenborden. Aan de binnenzijde zijn al de opslagunits voorzien prints met nummering per unit. Een hele klus om alles er goed op te krijgen, maar het resultaat is er weer een om trots op te zijn.

Storage spot is gevestigd in Leeuwarden aan de Poolsterweg. Deze valt op, dus je kan er niet voorbij rijden zonder het te zien.