HomeProjectenStorage spot
Projecten

Storage spot: We hebben een logo bedacht passend bij de doelgroep en doorgevoerd op en rondom het pand.

Achtergrond

Voor een nieuwe bedrijf in Leeuwarden, genaamd Storage spot is ons gevraagd mee te denken een passend logo te maken en dit ook tot uiting te laten komen in hun sign behoeftes. We hebben een logo bedacht passend bij de doelgroep. Dit logo is doorgevoerd op en rondom het pand in Leeuwarden.

Oplossing

De doelgroep voor storage spot is een klant die op zoek is naar ruimte om zijn spullen op te slaan. Dit alles tegen een echt betaalbaar en concurrerend tarief. Een toegankelijk bedrijf zonder waar gemak en prijs goed zijn gecombineerd. Het logo is een duidelijke verwijzing naar de "spot" waar je moet zijn. Helder kleurgebruik, dat opvalt! Het logo is vervolgens op de gevel geplaatst met een strakke daklijn.

Resultaat

Het pand staat er nu opvallend op en wordt verder rondom het pand aangekleed met bouwhekdoeken, aanduiding- en reglementenborden. Aan de binnenzijde zijn al de opslagunits voorzien prints met nummering per unit. Een hele klus om alles er goed op te krijgen, maar het resultaat is er weer een om trots op te zijn.

Storage spot is gevestigd in Leeuwarden aan de Poolsterweg. Deze valt op, dus je kan er niet voorbij rijden zonder het te zien. 

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >