HomeProjectenVersmarkt
Projecten

Het logo straalt met de gereedschappen uit waar ze voor staan, ambachtelijke en verse producten.

Achtergrond

Thijs en Janke van der Meer runnen sinds 2005 de keurslagerij van der Meer. Het bedrijf is al sinds 1936 een bekend begrip in Workum en omstreken. Ze verkopen heerlijke ambachtelijke topproducten. Er wordt veel zelfgemaakt en dat proef je. Het bedrijf is opgericht door pake Thys van der Meer en daarna door oom Uilke van der meer en vervolgens oom Simon van der Meer. Thijs en Janke hebben de slagerij inmiddels al 15 jaar.

In deze 15 jaar hebben ze een prachtige slagerij opgebouwd. Maar toch begon deze generatie na te denken over nieuwe plannen. Deze nieuwe plannen begonnen alweer 7 jaar geleden. Het idee was om een verscentrum met meerdere bedrijven op te zetten in de oude bibliotheek van Workum. Alles begint uiteraard met een plan, maar dat het zo lang zou duren om alles in gang te kunnen zetten hadden ze zich vooraf niet kunnen bedenken. Gelukkig hebben ze volgehouden en konden ze eind vorig jaar starten met de eerste stappen. Een stap die daarbij hoort is het maken van een passend logo. Een logo dat alle drie partijen die zich hier zouden vestigen moet vertegenwoordigen. Een bakker, slagerij en een kaasmakerij. 

Oplossing

ZWF werd uitgenodigd om over dit logo na te denken. Na een goed gesprek werd al vrij snel duidelijk welke richting gezocht moest worden. Het moest echt het ambachtelijke uitstralen, maar dan wel in een hip jasje. Voorgesteld is om eerst een moodboard en een style-board te maken. En vanuit deze aanpak het logo schetsen en digitaal maken. De eerste stappen waren allemaal raak, we snapten elkaar en er werd een prachtig logo gemaakt. Het logo straalde met de gereedschappen uit waar ze voor stonden, ambachtelijk en verse producten.

Resultaat

Nadat het logo verder werd vastgelegd moest de huisstijl verder uitgewerkt worden. Hoe komt het logo op het pand, op de ramen in het centrum zelf, op de verpakkingen? Dat moest allemaal goed vastgelegd worden om het centrum goed op de kaart te zetten. Door de prettige samenwerking konden we vlot met elkaar schakelen en heeft ZWF intern en extern de reclame mogen verzorgen. Aan de gevel is tevens een prachtige lichtreclame geplaatst die past in beeld en subtiel verwijst naar de ambachtelijke uitstraling.

ZWF is erg trots op het eindresultaat en blij met de fijne samenwerking tussen Thijs en Janke, de kaasmakerij Nylander en Bakkerij van der Werf. Een aanwinst voor Workum!

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Kantoorinrichting

Advies, ontwerp en realisatie voor kantoorinrichting.

  • Wij leveren uniek maatwerk

  • In-house productie

  • Regionale specialist

  • Wij monteren op locatie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >