HomeReclameBeurs en standbouw
Beurs en standbouw

Standinrichting nodig? ZWF levert reclame, print, sign en montagewerk!

Beursstand advies

Binnenkort naar de beurs? Een standplaats organiseren is meestal geen probleem. Na het bemachtigen van een plek op de beurs is het van belang deze goed en functioneel in te richten. ZWF heeft jarenlange ervaring in de standbouw en ontwikkeld onder eigen dak eindproducten en materialen voor beursaankleding. Laat je door ZWF adviseren voor de mogelijkheden tot het inrichten van jouw stand.

Beursstand ontwerpen

Na het gesprek over de mogelijkheden voor standbouw kan ZWF het besprokene realiseren. Ons creatief DTP afdeling zal de benodigde ontwerpen vormgeven en afstemmen op het onderwerp of thema.

Tip: Maak gebruik van een herkenbaar thema op de beursstand. Richt je op lopende campagnes of de introductie van een nieuw product of service. Door alle onderdelen in een stand hierop af te stemmen krijgt het geheel een duidelijk verhaal voor de bezoekers.

Beursstand materialen

ZWF werkt met verschillende materialen. Door de tijdelijke aard van beurzen worden er vaak materialen gebruikt die kwalitatief prima zijn maar niet kostbaar. Denk hierbij aan re-board wanden of forex materiaal. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van textielframes en kan ZWF pop up panelen leveren van het Zweedse A-merk Expolinc (met levenslange garantie).

Van re-board maken we wanden, maar ook meubels, desks, stoelen en allerlei andere objecten realiseren. Re-board laat zich uitstekend printen en wordt dan ook vaak voorzien van de ontwerpen welke ZWF vormgeeft. Daarnaast is re-board een licht materiaal en makkelijk te monteren. Je neemt het eenvoudig mee naar een volgende beurs!

Beursstand inrichten

Het inrichten van een stand brengt stof tot nadenken met zich mee. Wel opvallen maar niet overdrijven is al een kunst op zich. Opvallende stands zijn rustig, modern en professioneel ingericht. Met een duidelijk thema wordt de aandacht van de bezoeker getrokken. Dit werkt beter dan wanneer een stand vol staat met (verschillende) reclame-uitingen.

Bezoekers van veraf aantrekken? Maak gebruik van een roll-up banner. Roll-up banners zijn makkelijk in gebruik en op te zetten. Op het grote doek kunnen alle ontwerpen gedrukt worden, het voordeel is dat roll-up banners vaak ook nét buiten een stand mogen staan. En dat is handig om van veraf op te vallen bij de bezoekers.

Beursstand montage

Naast het adviseren, ontwerpen en realiseren, komen we indien gewenst de materialen monteren. Onze standbouwers hebben jarenlange ervaring in de standbouw en weten dan ook precies wat te doen.


Vraag naar de mogelijkheden voor beurs en standbouw. Neem contact met ons op en we helpen graag verder.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact met ons op.

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
Contact

Offerte aanvragen

Beurs en standbouw

Standinrichting door ZWF.

  • Hoogwaardige standbouw

  • Montage door eigen montageteam

  • Sign- en print op maat!

  • Bedrukking op allerlei soorten materialen

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle manier van werken en dat voor een goede prijs.

– Rein Feenstra Interieurarchtectuur

Waar anderen ophouden gaat ZWF door”  Fijne samenwerking met vakmensen.

– BigID

Voor ons bureau is kwaliteit belangrijk en ZWF levert dat. Het is prettig om met hen samen te werken omdat ze betrokken en betrouwbaar zijn en ons goed adviseren.

– Okkinga Communicatie

In 2018 heeft ZWF ons meegeholpen de museum in te richten. We hebben het als erg plezierig ervaren! ZWF is meedenkend, vriendelijk, vlot en levert vakwerk.

– Fries Landbouw Museum

De reclame bestickering van onze bestelauto’s & materieel ziet er altijd strak en tiptop uit bij ZWF!

– Nota Infra

ZWF heeft een wand op ons kantoor volledig laten bedekken met fotobehang. Een fijne samenwerking met ZWF: alles op tijd geleverd en door vakmannen gerealiseerd. We zijn dik tevreden!

– MHB

Wij hebben een prima samenwerking met ZWF: een bedrijf dat met ons meedenkt, met nieuwe ideeën komt en daarnaast zeer creatief en ook nog eens snel is.

– Sonnema Berenburg

Reclamebureau met breed aanbod en leuke & creatieve ideeën. En niet geheel onbelangrijk snelle afhandeling en realisatie mogelijkheden.

– Mensonides

ZWF is een preferred supplier voor ons drukwerk. Klantgericht, betrouwbaar en een snelle service.

– van der Valk, Sneek

ZWF denkt mee, adviseert en voert vakkundig bestickering uit voor Empatec.

– Empatec

Door goed technisch advies en directe communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering is het prettig samenwerken met altijd een perfect eindresultaat.

– Van der Ploeg Interiors

ProjectenBekijk meer >